Bopa_Logo_White_PNG

After game / konsert

Avslappnande dataspelsmusik från plattan After Game kan bokas som live konsert med Jacob Karlzon på piano,  Lars Nilsson som ljudtekniker och Anna Boberg som live VJ.  Världpremiären höll rum på Stockholms Konserthus under kulturnatten 2018 med två fullsatta konserter i Grünewaldsalen . 

På scenen står en ensam flygel. Ett mörkt rum. På flygeln projiceras bilder, mönster, rörelser som fångar stämningarna från många av de mest kända datorspelen. Det är suggestivt, fantasieggande, utmanande. 

After Game är en konsert där pianisten Jacob Karlzon lockar fram den unika känslan i varje spel och transformerar den till drömska och rogivande toner. Med svindlade virtuositet skapar han musik färgad av öppenhet och energi, en dos popattityd och klassiskt vackra klanger. Sedan flera år är han internationellt uppmärksammad och har förutom sin solokarriär också sin egen trio samt ett långvarigt och nära samarbete med sångerskan Viktoria Tolstoy.

Med utgångspunkt i flygelns dynamik, förfinas och fördjupas uttrycket genom de unika atmosfärer som Lars Nilssons ljuddesign skapar för varje enskilt stycke. Ljudeffekterna har tagits från akustiska instrument och har sedan processats för att bilda ett universum som integrerar de audio-visuella världarna och lyfter lyssnarupplevelsen. Du lyssnar inte på musiken, du är i musiken.

Lyssna på musiken på Spotify.
Besök projektets facebooksida


Kontakta Lars Nilsson på Nilento för bokningar - info@nilento.se

loading...

Kontakta bopa

Hör av dig till Anna för att diskutera ditt projekt.

Anna Boberg 
Telefonnummer: +46 (0) 763 22 63 20

e-post: info@bopa.se