Bopa_Logo

STORSKALIGA  VIDEOUPPLEVELSER 

loading...

NYHETER

UPPSALA LJUSFESTIVAL - INGMAR BERGMAN 100 ÅR.

Bopa blev inviterad att skapa en fasadprojektion på Upplandsmuseets fasad i temat Ingmar Bergman 100 år i samband med Uppsalas ljusfestival 2018.  Installationen döptes till Ingmar Bergman - Upplysta Samtal.  Info...

Fleetwood Mac Visuals

I september åkte Bopa till Los Angeles för att designa videomaterial till Fleetwood Macs kommande turné.  Turnén satte igång i nordamerika och kommer till europa fram emot sommaren. 

James Blunt Tour visuals

James Blunt påbörjade sin Afterlove tour i höstas. Bopa producerade och designade stora delar av videomaterialet som projicerades på scenen under föreställningarna. 

PORSCHE - VIP Fest

Porsche lanserade en ny Cayenne i januari och Bopa var på VIP festen i Stockholm för att uppträda som Live VJ med videos inpirerade av den nya modellen. 

I huvudet på Christer Björkman
på Malmö Live

Christer Björkman var huvudpersonen i Malmö Live Konserthus återkommande festival ”I huvudet på”. En stor del av artist-Sverige var på plats tillsammans med Malmö SymfoniOrkester och Malmö Vokalensemble. Bopa var också där och uppträdde som VJ, denna gången handlade om att berätta Christer Björkmans historia i bilder och ta med publiken på en musikalisk resa från 60-talet till nutid.

Videodesign till Craig Davids uppträdande på BBC awards

Craig David släppte en ny platta, The time is now, förra året. För hans uppträdande på BBC music awards skapade Bopa videomaterialet till scenen tillsammans med Judy Jacob.

TV uppträdande för Niall Horan

Niall Horan, som tidigare var medlem i världens mest populära pojkband One Direction, gjorde många TV framträdande förra sommaren. Bopa samarbetade med Judy Jacob för att designa videobakgrunden till singeln Slow Hands som t ex spelades på The Voice AU. 

Stereophonics på turné

En serie med videoloops skapades i samarbete med art directorn Judy Jacob som en del av deras pågående turné.

VEM ÄR Bopa?

Bopa fungerar som en blandning av produktionsbolag och frilansverksamhet och innefattar allt arbete som produceras av animatören, konstnären, VJn och den kreativa ledaren Anna Boberg. Hon specialiserar sig på audiovisuella upplevelser i motion graphics, animation och installation. 

Hon arbetar både direkt med varumärken och musikartister eller via byråer och produktionsbolag.

Anna designar även storskaliga videoupplevelser som ackompanjerar musikartister på turnéer eller video som rekvisita i TV-studior. Till exempel har hon skapat videos för scenen på TV-showen X-Factor, videoshowen till flera av Roxy Musics turnéer, projektioner på Beyoncés lansering av sitt klädmärke House of Dereon samt videoklipp till Karl Lagerfeldts och Net-A-Porters interaktiva videoskulptur i Paris.  

Med hjälp av ett starkt nätverk av frilansare skräddarsys det perfekta teamet för större uppdrag. Hon är verksam sedan 18 års tid och då främst ifrån London men finns nu i Malmö. Därifrån arbetar hon med både lokala och internationella klienter. 
 

Designprocessen

Anna ställer frågor, lyssnar och lär. Tillsammans med er som kund skapar hon kreativa lösningar som är skräddarsydda för era specifika behov oavsett storlek eller omfattning av projekt.  Hon kan ta idéer fram till färdig produktion i den form ni vill ha det eller vara delaktig som frilansare i er egen produktion. Uppdrag kan variera, allt från informationsfilmer, videoshower för musikartister på turné till live VJ uppträdande på events.  
 

Kontakta Bopa

Hör av er till Anna för att diskutera ert projekt.

Anna Boberg
Tel. +46 (0) 763 22 63 20
E-post. info@bopa.se